Aanpak

Zo'n pizzafeest op locatie met STOOF! Hoe werkt dat dan?

Even een overzicht:

Vooraf
Het enige wat u vooraf moet doen, is reserveren, een locatie voorzien en uiteraard aangename gasten uitnodigen.

Wij vragen steeds om 1 stopcontact te voorzien in de buurt, wat stromend water om alles voldoende proper te houden en een open plaats van min. 15 vierkante meter waar wij de open keuken kunnen opbouwen. Onze tent is 3 x 4.5m

Voorts dient u ook even mee te delen welke formule u kiest (zie website) en hoeveel pizza's u wenst (bij benadering).

De dag zelf

1,5u-2u op voorhand zijn wij op locatie om alles op te bouwen en de oven op de gewenste temperatuur te stoken. Het stoken gebeurt met hout en de oven haalt een temperatuur van om en bij de 400°. Liefst niet komen voelen of hij al warm is dus, want dit kan tegenvallen voor de sfeer van uw feest. 

De oven heeft een doorsnede van 90cm diameter dus wij vragen om een doorgang van minstens 90cm te voorzien. Onze oven kan geen trappen of steile hellingen nemen dus een vlakke doorgang is noodzakelijk om op onze bakplaats te geraken.

Wanneer alles is opgebouwd starten wij met het bakken van de pizza's in functie van de door u gekozen formule.

De pizza's worden max per 4 gebakken. Aangezien de pizza's slechts 2-4min in de oven moeten kunnen de pizza's tegen een hoog tempo doorgegeven worden. 

Eens de pizza's klaar zijn worden deze uit de oven gehaald en in kleine stukken gesneden. Op die manier kan iedereen verschillende soorten pizza's proeven.

De gesneden pizza's worden op een bijtafeltje geplaatst met bordjes en kruiden zodanig dat u, uzelf naar believe kunt bedienen. Wij hebben standaard kartonnen bordjes en servetten bij (inbegrepen). 


Achteraf

Achteraf kunt u toekijken hoe wij alles opruimen terwijl u voldaan geniet van de rest van uw feest.